DIANETTI Slim Spa  |  0744133454
Follow us :-

Pachete de proceduri/Bonusuri

PACHETE DE PROCEDURI

La Centrul de Remodelare corporala & Estetica faciala “DIANETTI”, puteti opta pentru achizitionarea si plata individuala a sedintelor de tratament SAU pentru a beneficia de reduceri de pret puteti achizitiona pachete de proceduri sau abonamente..

  • Pachetele de proceduri pot fi standard sau le putem construi impreuna cu dumneavoastra si permit combinarea oricaror proceduri din oferta noastra. Numarul minim de proceduri care compun un pachet de proceduri corporale/abonament este 5, iar in cazul celor faciale 2.
  • Pachetele de proceduri/abonamentele au o valabilitate de 60 de zile calendaristice de la data achizitionarii lor. Dupa depasirea acestui termen, sedintele neefectuate sunt anulate.
  • Pachetele de proceduri/abonamentele si bonusurile sunt netransmisibile si nu se impart cu alte persoane.
  • Centrul isi rezerva dreptul de a modifica preturile procedurilor, pachetelor si abonamentelor in orice moment, fara o notificare prealabila a clientilor.

BONUSURI

Oferim BONUSURI daca NE RECOMANDATI:

  • Pentru un client nou recomandat de dumneavoastra si care incheie un pachet de proceduri la noi, puteti primi BONUS o sedinta de Impachetari corporale pentru slabire/anticelulita/fermitate/relaxare/antiedeme efectuata in Tunelul cu infrarosu;
  • Pentru 3 clienti noi recomandati de dumneavoastra si care incheie un pachet de proceduri la noi, puteti primi BONUS 5 sedinte de Electrostimulare musculara sau 3 sedinte de Impachetari corporale pentru slabire/anticelulita/fermitate/relaxare/antiedeme efectuate in Tunelul cu infrarosu.

Bonusul este valabil 60 de zile calendaristice de la data achizitionarii pachetului de catre clientul/clientii noi recomandati de dvs.