DIANETTI Slim Spa  |  0744133454
Follow us :-

DIAGNOZA CORPORALA

Fiecarui client i se face o evaluare corporala completa, astfel incat specialistul sa poata recomanda un program personalizat de tratament adecvat fiecarui client in parte, care sa garanteze obtinerea rezultatelor dorite.

PASUL 1 : Efectuarea de masuratori cu ajutorul Analizorului corporal computerizat, care are la baza un sistem de maxima precizie care utilizeaza tehnologia BIA (bioelectrical impedance analysis). Acesta este un aparat validat clinic, fiind un produs medical profesional de inalta precizie si siguranta si foarte performant.

Acuratetea rezultatelor acestui aparat este foarte buna, valorile obtinute sunt similare celor determinate prin efectuarea unui RMN !

Metoda de masurare este non-invaziva, nu presupune niciun fel de durere si va ajuta sa obtineti o imagine profesionista asupra compozitiei corpului dumneavoastra, atat ca intreg, cat si pe segmente ale corpului – bratul stang, bratul drept, piciorul stang, piciorul drept si trunchiul – oferind astfel informatii detaliate cu privire la :

 • masa corporala (greutatea);
 • varsta metabolica;
 • procentul de tesut adipos – total si pe segmente;
 • procent de tesut adipos visceral (grasimea care inconjoara organele interne);
 • trendul grasimii viscerale;
 • indicele masei corporale (IMC);
 • gradul de sanatate in functie de procentul grasimii corporale;
 • procentul de apa din corporala;
 • masa musculara – total si pe segmente;
 • starea fizica generala;
 • mineralizarea osoasa;
 • consumul zilnic recomandat de calorii;
 • rata metabolismului bazal.

PASUL 2 : Localizarea celulitei si determinarea tipului si a gradului acesteia.
Celulita reprezinta o alterare a tesutului conjunctiv ca urmare a acumularii grasimii in adipocite si are ca rezultat imbatranirea tesutului prin actiunea glucozei asupra fibrelor de colagen si elastina, tulburari la nivelul circulatiei limfatice si sanguine, care favorizeaza retentia de apa si de toxine.
Termenul de celulita este folosit pentru a descrie depozitele de celule adipoase prinse in septuri de tesut conjunctiv din derm, care dau pielii aspectul de coaja de portocala.
Aproximativ 90% din femei sunt afectate de celulita dupa atingerea pubertatii.
Gradele de celulita, sunt :
a) Grad I : este sesizabila doar la strangerea puternica intre degetul mare si cel aratator a partii interioare a piciorului sau a aripioarelor.
b) Grad II : este sesizabila cand stai picior peste picior si la incordarea feselor; fara a fi necesara strangerea pielii intre degete, se observa mici gaurele si fasii orizontale in aceste zone.
c) Grad III : este un grad avansat, iar aspectul de “coaja de portocala” este foarte vizibil la nivelul abdomenului, partii interioare a bratelor, pe fese se observa mici gaurele fara a fi necesara incordarea lor, pe partea interioara si exterioara a piciorului numai prin simpla palpare se simt nodulii celulitici ca niste mici denivelari, iar prin strangerea pielii in zona genunchiului se simte o durere destul de mare.
d) Grad IV : este cel mai avansat stadiu al celulitei, nodulii celulitici sunt foarte vizibili si durerosi, iar vasele de sange se sparg cu trecerea timpului, ducand la un aspect de piele degerata.

Se iau dimensiunile clientei, iar la interval de 2 saptamani se va repeta procedura pentru a adapta terapiile in functie de rezultatele obtinute.

PASUL 3 : Intocmirea Fisei personale a clientului si recomandarea de catre specialist a unui pachet personalizat de tratamente.
Rezultatele fiecarui client vor fi urmarite in evolutie pe parcursul intregului tratament, pana la finalul acestuia.

Rezultatele vor fi mult mai rapide si de mai lunga durata, daca clientul va combina terapia cu un regim alimentar echilibrat si cu activitate fizica regulata.

GRATUIT ! In cazul achizitionarii oricarui tip de pachet de proceduri corporale.